Kjære beboere,   

Styre har vedtatt på styremøte i desember 2023 at felles vaskeriene i borettslaget skal fases i løpet av 2024. Dette ble det lagt inn klage på av to beboere, som styret har tatt til etterretning.

Nytt vedtak er:  

Urtegata fases ut først, 01. Februar 2024, dette på grunn av at vaskeriet er i dårlig stand og det står i berederrom, som ikke anses som trygt med tanke på HMS. 

Herslebs gate 37 stenges senest 01.03.2024, og omgjøres til barnevognrom for å møte kravene til brannsikkerhet i denne blokka 

Heimdalsgata 30 videreføres inntil videre, og styret vil ta en ny vurdering i 2025 basert på om vaskeriet blir brukt eller ikke. Beboere som ønsker tilgang til vaskeriet bes kontakte nokkel@heimdal2.no for å få lagt til dette på sin brikke.  

Vedtaket begrunnes i at det er høye kostnader på vaskeriene, og lite inntekter. Bruken av vaskeriene er liten både i økonomi og omfang, og det er ikke forsvarlig at de resterende beboerne skal finansiere vaskeritilbudet for de få som benytter tilbudet. Det er også sterkt behov for et rom til å parkere barnevogner i Herslebs gate, men hensyn til brannsikkerhet.  

Om det er spørsmål rundt dette, gjerne ta kontakt med vedlikehold@heimdal2.no 

MvH Styre