Vaktmester & rammeavtaler

Her finner du informasjon om borettslagets vaktmester, hvor du skal melde fra om feil, skader og mangler samt oversikt over borettslagets rammeavtaler med diverse leverandører. Som andelseier i Heimdal II gir rammeavtalene deg rabatt.


Vaktmester

Vaktmesteren har ansvar for diverse drift og vedlikehold i borettslaget, samt oppfølging av serviceavtaler og småreparasjoner. Eksempler på disse finner du under.

 

Apostol som er vår vaktmester jobber fra Gamle Oslo Servicesentral i Heimdalsgata 36 på fulltidskontrakt for Heimdal II og kan nås på telefon 991 27 601 hverdager mellom kl.8.00-15.30.

 

Vaktmesteren kan bistå beboere for å avklare om mindre praktiske oppgaver er borettslagets eller beboers eget ansvar å løse. En god huskeregel er at andelseiers ansvar starter innenfor inngangsdøren til egen leilighet. Vedlikehold innenfor egen inngangsdør er eiers ansvar. Samtidig er det i alles interesse at skader, feil eller mangler som kan påvirke andre beboere eller bygningsmassen i borettslaget blir håndtert raskt og effektivt. Ved større skader, feil, mangler, klager eller spørsmål bør du ta kontakt med styret på vedlikehold@heimdal2.no for å sikre at styret er informert og kan følge opp saken om det er behov for det. 

 

Eksempler på oppgaver vaktmester utfører:

 

  • Fjerning av søppel og grafitti
  • Snømåking
  • Bytte lyspærer i fellesarealer
  • Vedlikehold av felles utearealer.

 

Rammeavtaler

Borettslaget har flere rammeavtaler som sørger for rabatterte priser for våre andelseiere. Husk å oppgi at du bor i Heimdal II Borettslag. 

 

Elektriker 

T & B Hansen Installasjon 

Tlf: 63 86 80 60
Epost: firmapost@tbinstallasjon.no

 

Rørlegger 

Rørlegger Sentralen 

Tlf: 23 03 54 00

Solskjerming 

Scandic 

Tlf: 900 90 100
Epost: oslo@scandic.no

For borettslaget er følgende farger valgt: 

Markiser

Duk: 5396-151 mellom grå m/smale striper. Kan sees på www.sandatex.se 

Markise metalldeler: Raal 9006

 

Screens

Duk nr 1204: Mørk grå som gir best utsyn.

Screen metalldeler: strukturert (matt) antrasitt / VS716 

 

NB! Motoriserte løsninger trenger egne el stikk.