Kjære naboer i Borettslaget Heimdal II. Det har lenge vært behov for en ny og bedre låsløsning i borettslaget. Styret har jobbet med dette over lengre tid for å finne en funksjonell, sikker og varig løsning. Prosessen ble brått framskyndet i høst etter et innbrudd hvor det ble stjålet en hovednøkkel med tilgang til seks av borettslagets adresser. Vi mistenker at hovednøkkelen ble brukt til å låse seg inn og utføre et innbrudd i en bod. Tyveriet av nøkkelen og innbruddet er politianmeldt.

 

Vi har bestilt et nytt system hos Låshuset Sikkerhetssenter, og vil i første omgang bytte lås alle steder hvor den tapte nøkkelen passer. Først bodarealer, så hoved- og bakdører. Et nytt låssystem med nøkkelbrikker vil gi oss nye muligheter i borettslaget og vil bevare sikkerheten over tid. Styret vil komme med mer informasjon fortløpende.

 

Det som vil skje først, og som berører oss beboere er:

 

  • Vi har fått et godt tilbud og Låshuset Sikkerhetssenter vil produsere opp tre brikker til hver andel.
  • Brikkene vil bli levert til GOS ved vaktmester Apostol (tlf: 99127601), og ny beskjed sendes ut når brikker er klare for henting. Kun andelseier med legitimasjon vil kunne hente ut brikkene i hans arbeidstid (7.30 – 15.30).
  • Hvis du har godt skiltet postkasse kan du sende e-post fra andeleiers registrerte e-postadresse til nokkel@heimdal2.no og be om å få lagt brikkene i postkassen. NB! Da er du selv ansvarlig for å dekke produksjon av nye brikker om de kommer på avveie.
  • Om det er behov for mer enn tre brikker til din boenhet kan dere bestille dette i tillegg. Dette koster kr. 75,- inkl.mva ved denne første leveringen. Ekstra bestilling for denne prisen er tilgjengelig frem til 15. September. Ved bestilling senere vil prisen for ekstra brikke være kr. 220,- inkl.mva. Bestilling må sendes fra andelseiers registrerte e-postadresse til nokkel@heimdal2.no .

 

Låsutskifting vil starte et par virkedager etter at brikker er tilgjengelig for henting. Gammel nøkkel vil ikke fungere når de er byttet. Informasjon om fremdrift for låser vil også bli oppdatert fortløpende via Facebook, hjemmeside og infoskriv som henges opp. Ved eventuelle spørsmål ta kontakt på epost nokkel@heimdal2.no

 

Mvh Styret i Borettslaget Heimdal II