Nyheter Minimer
25 Latest Articles

BALKONGREHABILITERING - VEDR FRIST FOR TILVALG

BALKONGREHABILITERING - VEDR FRIST FOR TILVALG 
 
Styret har mottatt tilbakemeldinger på at det er for kort tid å bestille tilvalg. Styret er ikke uenige i dette, men på grunn av koronaituasjonen så har vi fått noen reelle utfordringer. 
 
Det ble lovet i generalforsamling at det skulle avholdes et infomøte før oppstart. Dette faller dessverre bort. 
 
Samtidig så har kostandene for prosjektet blitt en utfordring blant annet pga av svekket norsk kronekurs. Prisene for tilvalg ble gitt borettslaget før koronasituasjonen med en frist som har satt borettslaget i dagen situasjon. Derfor ble fristen satt til 27. april. Entreprenør har også hatt sine utfordringer med å innhente alle priser fra underleverandører pga dagens situasjon.
 
Ved en ytterligere forsinkelse og nye priser for arbeidene så kan dette medføre et behov for en ekstraordinær generalforsamling da kostnadsrammen på 11 300 000,- ikke holder. En slik generalforsamling i seg selv vil være en utfordring å gjennomføre. Derfor ble fristen for tilvalg 27. april.
 
Det er god pågang til balkong@heimdal2.no og Katrine Müller i USBL Prosjekt vil svare og svarer ut ut alle fortløpende. Vi må ikke glemme at vi ikke har USBL Prosjekt på 100 % i borettslaget, så det kan hende i noen tilfeller at det påløper noe tid for svar blir gitt. Alle skal få svar, det er målsettingen.

Din kommentar

Kun registrerte brukere kan kommentere
Tips oss

Har du tips om aktuelle saker som vi bør skrive om, så send oss en mail.